TIGLA DE BETON BRAMAC

Rezistenta la spargere
Rezistenta la spargere pentru tigla de beton Bramac creste constant pe durata a cca 50 de ani. Aceasta rezistenta confera siguranta la grindina si cantitati mari de zapada si asigura o durata de viata indelungata tuturor tipurilor de tigla Bramac. Greutatea este un factor suplimentar la asigurarea acoperisului in caz de furtuna (vant puternic) asfel incat acoperirea cu tigla de beton este recomandata in acest caz..

Rezistenta la inghet
Rezistenta la inghet pentru tigla de beton Bramac este mult mai mare decat in cazul utilizarii de tigla ceramica si astfel au o durata mai mare de viata. Umiditatea absorbita de tigla de beton este eliberata mult mai repede.

Protectie impotriva ploii
Tehnicile speciale de productie pentru tigla de beton Bramac asigura o asezare perfecta a acesteia si astfel confera o protectie optima impotriva ploii, deoarece apa de ploaie nu poate patrunde (de ex. prin falturi).

Sistem de acoperire perfect
Bramac dispune de un sistem de accesorii originale complet care se asambleaza perfect. De la tigla parazapada pana la jgheaburi, de la tigla de aerisire pana la luminator.

# TIGLA DE ARGILA TONDACH

Clasa I, LD, element din argila arsa pentru zidarie protejata, pereti portanti
Rezistenta la compresiune: min. 14N/mm2
Interval de toleranta: T1+
Stabilitate dimensionala: dilatare datorita umiditatii: NPD
Continut de saruri solubile active (SO4)2: 0
Reactia la foc: Clasa A1 0,35%
Absorbtia de apa: 16,5%
Coeficient de difuziune a voporilor de apa, µ: 5/10
Densitate aparenta, kg/m3: <=1000D2

 


Sus CH