OPINII CLIENTI :


Parintele Cornel Ursu 

Pace celor ce vin, bucurie celor ce raman, binecuvantare celor ce pleaca. La aceasta mica salina am gasit si o pace launtrica si o bucurie a radobandirii sanatatii, ca si un sentiment divin al binecuvantarii. As sugera celor ce citesc aceste randuri sa nu uite ca sanatatea nu e totul , dar fara sanatate, totul e nimic! Ca si pe Dumnezeu, ca si pe doctor sa cautam aceasta salina cand avem nevoie si n-o sa avem nevoie . 

V.G. 56 ani Fagaras - Diagnostic Amigdalita

Dimineata cand ieseam afara , ma durea gatul . Dupa a 3 a sedinta , am observat ca nu ma mai doare gatul , de asemenea si o stare generala mai buna .

M.A. -31 ani ; M.A 4 ani si M.R 1 an jumate Fagaras
Copii raceau foarte des si am decis sa facem tratament cu vapori de sare . Dupa cinci sedinte am observat respiratie mult mai buna, dorm mult mai bine noaptea si deocamdata n-au mai racit desi frecventeaza colectivitatea

I.M - 31 ani si I.I. - 3 ani

Fetita imi racea foarte des, am fost cu ea la pediatru si mi-a recomandat salina. Dupa 2 sedinte respira mai usor , nu mi-a mai tusit si nu a mai racit delco . Sunt foarte multumita de acest tratament

 

J.L. - 58 ani Fagaras

Sunt la a 5 a sedinta si ma simt bine in special la ficat. Cand ies de la sedinta simt ficatul ca functioneaza , nu se umple gura de fiere. Respiratia este buna iar noaptea pot sa dorm mai bine.

B.D. - 37 ani Fagaras

Am venit la salina ptr. Afectiuni ale respiratiei (pneumonie, astm bronsic, invectie ale cailor respiratorii). In prezent sunt la a 2 a tura de sedinte si pot spune ca sunt spre calea insanatosirii.

B.E. - 64 ani
Am venit la salina deoarece am o sinuzita mai veche si bronsita . Daca timpul se raceste si ieseam afara nu puteam respira iar sinuzita imi dadea dureri de cap. Dupa a 8 sedinta ma simt foarte bine si foarte multumit.

Viorica si Ioan cu nepotii David si Cristina
Am venit la sugestia doctorului pentru nepotica care a fost internata in spital timp de 12 zile cu pneumonie . Dupa spitalizare a ramas cu o tuse si cu mucozitati pe caile nazale. Dupa 4 sedinte s-au vazut efectele cu eliminarea mucozitatii . Acum dupa 10 sedinte am scapat si de tuse. Sunt multumit de tratamentul cu sare . Ne vedem si la toamna .

Corsatea Victor 76 ani Fagaras
Felicitari pentru ideea de salina la Fagaras . E grozava .
Dupa mult tratament cu antibiotice din cauza unei raceli prelungite am ales tratamentul cu sare. Sunt multumit si o sa reiau tratamentul in toamna . Va multumesc

N.D.
Am 61 ani , am bronsita acuta umeda dupa 8 sedinte nu mai expectorez , ma simt foarte bine si respir mai usor.
Voi mai reveni pentru a repeta tratamentul

Maerean Ioan 66 ani Fagaras
Am auzit si am vazut la televizor despre aceasta salina si m-am hotarat sa vin si eu sa ma tratez de dureri de frunte (sinuzita) si de o tuse innecacioasa de pe cosul pieptului. In urma tratamentului am scapat de cele mentionate mai sus . Am hotarat sa fac o pauza si sa reiau inca o tura de tratament .
Va multumesc .

 

 

 

 

Sus CH